Over Worldline

Worldline is de Europese marktleider in elektronische betalingen en transacties. Met meer dan 50 jaar ervaring bouwen we bruggen tussen handelaars en consumenten dankzij innovatieve, veilige betalingsoplossingen, aangepast aan alle markten en sectoren. Vandaag werken we samen met meer dan 100.000 Belgische handelaars van elke omvang die op ons vertrouwen om hun klanten vlot en veilig te laten betalen, of dat nu met een kaart, smartphone of een ander geconnecteerd object is. 

Waarschijnlijk kent u ons al…

U heeft zeker al in het dagelijks leven gebruik gemaakt van onze diensten, of het nu gaat om een ​​geldopname, een online betaling in uw favoriete online shop of een betaling in de winkel. Dankzij onze grote verwerkingscapaciteiten kunnen we miljarden elektronische transacties per jaar verwerken in onze streng beveiligde datacenters. 

Over mijnkaart.be

De site mijnkaart.be wordt beheerd door Worldline en informeert u over de verschillende soorten kaarten die in België worden uitgegeven en hoe u deze kunt gebruiken voor uw aankopen in de winkel en op internet. Ook vindt u op deze site de verschillende ondersteunende diensten die wij aanbieden, zoals een aankoop betwisten of een uitgavenstaat verkrijgen. 

Worldline people

Worldline